Over ons

Waarom zijn wij gestart?

pacho

Kattenhengel

Kattenhengel is gestart in 2019. Voorlopig verkopen wij enkel speeltjes via onze webshop. In het bijzonder focussen wij ons op de verkoop van kattenhengels en aanverwante speeltjes.

De gedachte achter het starten van Kattenhengel is dat wij het uitdagend vonden om kwalitatief goede speeltjes voor onze eigen katjes te vinden. Wij hebben twee blauwe Brits kortharen (zie foto), die dol zijn op lekker spelen. Soms gaat het er een beetje wild aan toe, en de speeltjes die wij altijd gebruikten waren goedkoop in aanschaf maar gingen ook snel kapot of de veertjes lieten bijvoorbeeld al rap los. Dat gaat ten koste van het speelplezier van de katjes, en dat vinden wij zonde.

In de zoektocht naar kwalitatief betere speeltjes zijn wij terecht gekomen bij een merk waar wij ontzettend tevreden mee zijn. Tabby Tijger is een bijzonder hoogkwalitatief merk, en de meeste speeltjes worden volledig met de hand in Europa gemaakt. Alle speeltjes die wij op onze webshop verkopen zijn door ons (en natuurlijk onze katjes) getest. Hebben wij een speeltje niet getest, zetten wij het niet in de webshop. Het is niet uitgesloten dat wij in de toekomst ook speeltjes van andere merken gaan verkopen, mits deze aan onze hoge standaard voldoen.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen
549 beoordelingen