Recensies

Een overzicht van alle shop recensies

 1. Wendy

  Mijn katten (Navi en Bommel) zijn helemaal gek op de speeltjes die ik besteld heb. Ik speel er iedere dag 2a3 keer met ze mee en ze raken er niet op uitgekeken. Zeker een aanrader!

 2. Marianne

  Bestelling wordt zoals altijd zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Deze keer was er een product onverwachts niet op voorraad, maar de Kattenhengel zorgde voor een super oplossing. Ik ben erg tevreden met de producten en blij dat ik deze winkel heb gevonden.

 3. Anoniem

  Onze katten zijn helemaal fan van de speeltjes van Tabby Tijger, ze zijn stevig en van goede kwaliteit en zorgen voor heel wat uurtjes speelplezier 🙂

 4. Liesbeth S.

  Schot in de roos, deze hengel en accessoires! Onze katten vinden het prachtig en zelfs onze senior maakt weer malle bokkensprongen!

 5. Marja

  Fantastische speeltjes voor aan de kattenhengel gekocht. De katten zijn er wild van.

 6. Mia

  Snelle bezorging. Leuk een persoonlijk geschreven kaartje bijgevoegd

 7. Marina

  Katten vinden het geweldig, hebben eral een paar versleten

 8. Johan

  Hele leuke hengel vinden mij 2 maine coons. Als ze de vogel gevangen hebben lopen ze vol trots het hele huis door (en sleept de hengel er achteraan). De doos met de “vogels” proberen ze open te maken en dat lukt hoe dan ook ze ook. Hou je van spelen met je katten dan is het echt een aanrader.

 9. Anoniem

  Heel tevreden. Snel en heel erg klantvriendelijk. Muis, de kat, is heel erg blij met zijn speeltje.

 10. Annemiek

1 2 3 5
recensies