Retourneren en Garantie

Voorwaarden voor het terugsturen van een product

Niet helemaal tevreden?

Ondanks het feit dat de speeltjes die wij verkopen van de hoogste kwaliteit zijn, kan het natuurlijk voorkomen dat een speeltje defect gaat of misschien niet helemaal bevalt. In dat geval kunt u aanspraak maken op de garantie, of op het retourneren van het artikel. Onderstaand beschrijven wij graag de voorwaarden.

Bedenktijd

Zonder opgave van reden mag u het product binnen 14 dagen terugsturen. Toch willen wij u vragen om een reden op te geven, zodat wij daar beter van kunnen worden. Voelt u zich daartoe niet verplicht! Als u een artikel terugstuurt, stuur dan van te voren altijd even een bericht met uw naam, ordernummer en uw volledige bankgegevens. Zorg er ook voor dat het artikel zonder schade, ongebruikt, compleet en in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Mocht het artikel niet aan deze voorwaarden voldoen, of wilt u het artikel na 14 dagen terugsturen, nemen wij dit helaas niet meer in behandeling.

Het adres om een artikel aan terug te sturen is:

Kattenhengel
Smaragdstraat 1
6412SV Heerlen

Let op: de kosten voor het terugsturen van een artikel worden door ons niet vergoed.

Wanneer aan alle voorwaarden zijn voldaan, wordt het aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort op het door u opgegeven rekening nummer.

Garantie

Op alle kattenhengels krijgt u van ons 1 (één) jaar garantie. Op alle overige artikelen heeft u recht op 6 (zes) maanden garantie. Deze termijn gaat in op de factuurdatum. Mocht het artikel door u of uw dier zijn beschadigd, kunt u geen aanspraak maken op garantie. Dit geldt ook voor gebruikelijke slijtage en ondeskundig gebruik.

Als u aanspraak wilt maken op garantie, stuur dan altijd even een bericht en vermeld waarom u aanspraak wilt maken op de garantie. Indien wij het nodig vinden zullen wij u ook vragen om een foto toe te sturen. Na overleg kunt u het artikel aan ons terugsturen.

Het adres om een artikel aan terug te sturen is:

Kattenhengel
Smaragdstraat 1
6412SV Heerlen

Het is belangrijk dat het artikel geen extra schade tijdens transport kan oplopen.

Let op: de kosten voor het terugsturen van een artikel worden door ons niet vergoed.

Via deze pagina kunt u ons een bericht sturen.

lieve kat
Wat onze klanten zeggen
549 beoordelingen