Tabby Tijger

Waarom hebben wij voor Tabby Tijger gekozen?

Samenwerking met Tabby Tijger

Wij zijn er mega trots op dat wij een geweldige samenwerking met Tabby Tijger hebben om de allerbeste kattenspeeltjes die er zijn te verkopen. Tabby Tijger is in 2016 gestart met het maken van kattenspeeltjes, doet dat dagelijks met liefde en stelt de kat centraal. Ik vertel jullie graag iets meer over het merk en de producten.

Tabby Tijger maakt premium producten. Kwaliteit en veiligheid staat voorop, en wij zijn pas tevreden als de katten tevreden zijn. De speeltjes van Tabby Tijger worden vrijwel allemaal volledig met de hand gemaakt in Antwerpen, België. Je hebt wellicht gezien dat een aantal speeltjes veren (zoals ganzenveren of fazantenveren) of vacht bevat. Wees gerust, dit zijn allemaal ‘bijproducten’ afkomstig uit Europa en Amerika. Tabby Tijger is verbonden aan de Convention on the Conservation of European Wildlife and Natural Habitats en verkoopt en gebruikt geen producten uit bijlage I, II of III van het Verdrag over de internationale handel in bedreigde diersoorten. De ganzenveren worden bijvoorbeeld verzameld op het platteland in Brabant tijdens de rui-tijd van de ganzen.

De gekleurde veren die in sommige speeltjes worden gebruikt, zijn gekleurd op plantaardige basis. Er worden geen zware metalen of andere giftige stoffen gebruikt, in tegenstelling tot helaas vele andere speeltjes.

Het aanbod van Tabby Tijger wordt continue aangevuld met nieuwe geweldige speeltjes. Je zult in onze winkel dan ook steeds nieuwe producten vinden, mits ze door onze zeer strenge ballotagecommissie zijn gekomen (oftewel: onze twee proefkatten thuis).

Speeltjes van Tabby Tijger zijn waarschijnlijk iets duurder dan de gemiddelde speeltjes die je overal kunt kopen. Maar, de speeltjes van Tabby Tijger gaan een stuk langer mee en stimuleren het natuurlijke jachtinstinct van jouw kat. De vorm of kleur van het speeltje kan een klein beetje afwijken van de foto, omdat er gewerkt wordt met natuurlijke materialen en de speeltjes met de hand vervaardigd worden.

De visie van Tabby Tijger sluit volledig aan bij wat wij belangrijk vinden in een kattenspeeltje. Dit is dan ook precies waarom wij er zo trots op zijn onszelf Tabby Tijger Plus Partner te mogen noemen.

tabby-tijger-plus-partner-reseller-award-zwart
Wat onze klanten zeggen
549 beoordelingen